zondag 22 september
  • Locatie: Luikerstraat + Stapelstraat
  • Tijd: van 14u00 tot 18u00

Straattheater en straatanimatie

Les Nicolets
Deze majorettes, onder leiding van Nicole Claes, combineren hun uitmuntende batonvaardigheden met dans en soepele bewegingen op muziek. In gepersonaliseerde kostuums brengen ze een swingende choreografie met opzwepende muziek.

Wat een Cirque
Een gevarieerde combinatie van muziek en meerdere circuselementen zoals steltlopen, jongleren, eenwieleren en ballopen. Je vindt het allemaal terug in dit optreden! Geniet van deze rasechte artiesten en laat je entertainen door de showmomenten.

Balloncreaturen parade
Ongezien grote balloncreaties maken de straten van Sint-Truiden onveilig tijdens de Trudofeesten. Joeri Helaers knoopt met ervaren handen de meest indrukwekkende figuren ambachtelijk aan elkaar! In totaal zullen er 1500 ballonnen gebruikt worden! Welke figuur wil jij graag zien?

Molotov
Molotov trappelt van ongeduld om de trommels te roeren. Met explosieve ritmes, creatieve outfits en een opzwepende choreo staat de slagvaardige jeugd uit Leuven garant voor een knallend percussiefestijn. Soms waardig, soms ludiek, strak in de maat maar met de juiste hoeken af.

Knot on Hands (NL- BE- DE)
Britt, Mario en Tijs zijn drie jonge circusartiesten die samen Knot on Hands vormen. Dit trio balanceert, gooit en vliegt tot alle monden openvallen van verbazing. Bekijk hun kunsten in deze video.

Zeepbellen circus - Trudomarkt
Elk kind is gefascineerd door zeepbellen. Grote, kleine, veelkleurige zeepbellen behoren tot de leefwereld van kinderen en roepen verwondering en vreugde op. Wij hebben alles al klaar gemaakt. Zo kan de fun meteen starten en kunnen ze met allerlei materialen experimenteren.

Ballonkunstenaar - Trudomarkt
Geen massaproducties van ballonhondjes, zwaarden en giraffes, maar unieke, kleurrijke en bizarre kunstwerkjes gemaakt van ballonnen. Combineer dit met een flinke dosis humor, flair, snelheid en interactie en u krijgt: Top entertainment met ballonnen.

Timing en Speelschema:

14u30

14u45

15u00

15u15

15u30

15u45

16u00

16u15

16u30

16u45

17u00

17u15

17u30

17u45

18u00

Ballonnen parade

mini

S

S

L

L

S

S

Molotov

S

S

L

L

S

S

Nicolets

L

L

S

S

L

L

Knots in hand

S

S

L

L

S

S

Circusparade

L

L

S

S

L

L

Balloonartiest

13u-18u Trudomarkt

zeepbellen instuif

13u-18u Trudomarkt

S: Stapelstraat

L: Luikerstraat

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info