Waar kan ik me inschrijven als vrijwilliger?

Het hoogtepunt van de Trudofeesten vindt plaats op 21 en 22 september. Je kan dan verschillende activiteiten, tentoonstellingen en optredens meepikken. Absolute topper is de avondvoorstelling op de Grote Markt ter ere van Sint-Trudo: een totaalspektakel met theater, dans, muziek en special effects. Het leven van Sint-Trudo en de geschiedenis van Sint-Truiden komen dan op een magische en verrassende manier tot leven. Een onvergetelijke beleving voor jong en oud.

We zijn ook op zoek naar helpende handen voor het werk achter de schermen: decorbouwers, kostuummakers, stagehandes, helpers voor de backstages, medewerkers voor de catering, onthaalmedewerkers voor het publiek, …

Registeren als vrijwilliger of medewerker kan je hier!

Ik heb me geregistreerd als danser, muzikant, acteur, figurant of medewerker voor de Trudofeesten. Waar kan ik terecht voor alle praktische info?

Ben je reeds geregistreerd als danser, muzikant, acteur of figurant voor de Trudofeesten? Dan heb je normaal gesproken al een mailtje van ons ontvangen met praktische informatie over onze voorbereidende workshops. Heb je geen mailtje ontvangen, of heb je nog extra vragen? Dan kan je ons altijd zelf een mailtje sturen.

Waar kan ik tickets bestellen voor het massaspektakel?

Wil je nu al tickets bestellen voor het massaspektakel op de Grote Markt op 21 of 22 september? Dat kan. Je kan je nu online pre-registeren en de tickets van jouw voorkeur reserveren. Opgelet: je kan op dit moment enkel pre-registeren. De reservering van jouw tickets is na pre-registratie nog niet definitief. Wanneer de eigenlijke ticketverkoop van start gaat (2 juni), ontvang je van ons een mailtje met een uitnodiging tot betaling. Tickets zijn pas definitief na betaling.

Overzicht van de ticketprijzen:
- cat. 1: onoverdekte zitplaatsen vlak voor het podium (25 euro)
- cat.2: onoverdekte zitplaatsen tribune achteraan de Grote Markt (15 euro)
- cat. 3: overdekte zitplaatsen tribune achteraan de Grote Markt (25 euro)
Korting via UiTPAS Haspengouw

Heb je moeilijkheden met online pre-registreren? Ga dan langs bij Toerisme Sint-Truiden of de UiTbalie of reserveer telefonisch op het nummer 011 70 18 18 of op 011 70 17 00

Waar kan ik promomateriaal voor de Trudofeesten bekomen?

Wil je graag mee promotie maken voor de Trudofeesten? Neem dan zeker contact met ons op!

Hoe kan ik me registreren als sponsor?

Heb je als Truiense handelaar een sponsordossier in de bus gekregen? Dan kan je je sponsorship registreren via het online inschrijvingsformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info