Waar kan ik me inschrijven als vrijwilliger?

Het hoogtepunt van de Trudofeesten vindt plaats op 21 en 22 september. Je kan dan verschillende activiteiten, tentoonstellingen en optredens meepikken. Absolute topper is de avondvoorstelling op de Grote Markt ter ere van Sint-Trudo: een totaalspektakel met theater, dans, muziek en special effects. Het leven van Sint-Trudo en de geschiedenis van Sint-Truiden komen dan op een magische en verrassende manier tot leven. Een onvergetelijke beleving voor jong en oud.

Op dit moment zoeken we nog vooral mannelijke figuranten. Wil je je kandidaat stellen? Dat kan via ons inschrijvingsformulier. Duid daarin de laatste optie aan.

We zijn ook op zoek naar helpende handen voor het werk achter de schermen: decorbouwers, kostuummakers, stagehandes, helpers voor de backstages, medewerkers voor de catering, onthaalmedewerkers voor het publiek, …

Registeren als vrijwilliger of medewerker kan je hier!

Ik heb me geregistreerd als danser, muzikant, acteur, figurant of medewerker voor de Trudofeesten. Waar kan ik terecht voor alle praktische info?

Ben je reeds geregistreerd als danser, muzikant, acteur of figurant voor de Trudofeesten? Dan heb je normaal gesproken al een mailtje van ons ontvangen met praktische informatie over onze voorbereidende workshops. Heb je geen mailtje ontvangen, of heb je nog extra vragen? Dan kan je ons altijd zelf een mailtje sturen.

Waar kan ik tickets bestellen voor het massaspektakel?

Wil je tickets bestellen voor het massaspektakel op de Grote Markt op 21 of 22 september? Dan kan je dit online.

Overzicht van de ticketprijzen:
- cat. 1: onoverdekte zitplaatsen vlak voor het podium (25 euro)
- cat.2: onoverdekte zitplaatsen tribune achteraan de Grote Markt (15 euro)
- cat. 3: overdekte zitplaatsen tribune achteraan de Grote Markt (25 euro)
Korting via UiTPAS Haspengouw

Heb je moeilijkheden met online pre-registreren? Ga dan langs bij Toerisme Sint-Truiden of de UiTbalie of reserveer telefonisch op het nummer 011 70 18 18 of op 011 70 17 00.

Opgelet: Deze zitplaatsen zijn niet genummerd. Je koopt een ticket voor een bepaald blok. Kom je met twee of meerdere personen naar het massaspektakel? Zorg dan dat je zeker op tijd bent. Onze onthaalmedewerkers zorgen ervoor dat iedereen de voorstelling zo comfortabel mogelijk kan bijwonen.

Waar kan ik promomateriaal voor de Trudofeesten bekomen?

Wil je graag mee promotie maken voor de Trudofeesten? Neem dan zeker contact met ons op!

Hoe kan ik me registreren als sponsor?

Heb je als Truiense handelaar een sponsordossier in de bus gekregen? Dan kan je je sponsorship registreren via het online inschrijvingsformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info