zaterdag 21 september t.e.m. zondag 22 september

Parochiefederatie Sint-Trudo – Feestweekend

Godly Play in de Onze-Lieve-Vrouwekerk
Duik in het levensverhaal van Trudo aan de hand van een ‘goddelijk spel’: een verteller neemt je mee in het verhaal en daagt je uit om in de spiegel te kijken. Schuilt er ook een Trudo in jou? Is er een band met jouw leven? Kom het ontdekken, ieder uur, in het hoogkoor van de Onze-Lieve-Vrouwekerk.
Ook geschikt voor kinderen

Sint-Martenkerk: Trudo in zand
Miljoenen zandkorrels vertellen het verhaal van Trudo, dankzij de magische handen van zandkunstenaar Immanuel Boie. In de Sint-Martenkerk kan je doorlopend genieten van ‘Trudo in zand’: een animatiefilm waarin zandtekeningen het levensverhaal van Trudo van Zerkingen tot leven brengen.

Winkelvitrines
Ga zelf aan de slag met zeefdrukken, bewonder een varken, speeddate met bekende en minder bekende Limburgers, laat je raken door treffende citaten, check de Trudofotobooth, ontdek Trudobeelden en kijk hoe Trudo de inspirator is van HASP-O. Doorzoek de Truiense winkelstraten en beleef deze bijzondere vitrines!

Meer weten over deze activiteiten?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info