zaterdag 21 september t.e.m. zondag 22 september

Jeugdhuis Expo - Reload en Odyssea

Op zaterdag 21 en zondag 22 september, hét Trudoweekend, zet Jeugdhuis Expo de bloemetjes buiten! In openlucht, midden op de Tiensevest, brengen ze de laatste stuiptrekkingen van de festivalzomer naar Sint-Truiden. Tientallen foodtrucks kunnen natuurlijk niet op het appèl ontbreken!

Op dag 1, al Hip Hop wat de klok slaat met RELOAD. Spetterende live optredens en dj's nemen je mee doorheen het brede spectrum van Hip Hop! Jonge artiesten brengen voor de eerste, en misschien wel laatste, keer nummers waar ze vrijuit rappen over Sint-Truiden!

De tweede festivaldag draait dan weer volledig rond House & Disco tijdens ODYSSEA. Zomerse beats, voor én door Truienaars. Alle dj's zijn immers geboren & getogen in de Trudostad. Een thuismatch, zowel voor de dj's als het publiek!

Tijdens dit festivalweekend kan je ook op artistiek vlak je hart ophalen op en rond onze site! Lokale kunstenaars verbeelden hun eigenzinnige visie op onze stad.

Meer info over JH Expo

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info