Afbeelding p17 witte trudo

Trudochallenge

Help jij mee om de Trudofeesten te verspreiden op sociale media? Hou dan zeker ons Instagramaccount in de gaten!
Van 12 augustus tot en met 22 september dagen we je uit via een aantal opdrachten. Het doel is simpel: je neemt deel aan één van de opdrachten en wij komen in beeld. Hoe meer opdrachten er slagen, hoe meer punten je samen met ons kan verzamelen. Die punten kunnen verzilverd worden tijdens Reload en Odyssea, het festival van JH Expo tijdens het feestweekend van de Trudofeesten op 21 en 22 september.

Onze opdrachten

  1. Zorg samen voor minimum 5000 volgers op het Instagramaccount van de Trudofeesten. Halen we 5000 volgers, dan verdienen we 1000 punten, per extra volger boven de 5000 volgers, worden er 10 punten verdiend. Deze opdracht loopt van 12 augustus tot en met 22 september.
  2. Zorg ervoor dat de Trudofeesten zoveel mogelijk in de media komen. Per keer dat de Trudofeesten in de nationale of regionale media genoemd worden of in beeld komen worden er punten verdiend: 1000 punten per vermelding in de regionale pers - 2000 punten per vermelding in de nationale pers. Deze opdracht loopt van 12 augustus tot en met 22 september.
  3. Neem deel aan onze Trudoquiz. Elk correct antwoord is 10 punten waard. Deze opdracht loopt van 19 augustus tot en met 25 augustus.
  4. Figureer in onze muziekclip. We maken een hiphop-nummer over Trudo en de Trudofeesten. Tijdens de laatste week van augustus maken we hiervoor een muziekclip. Hoe meer deelnemers aan de clip, hoe meer punten: per 100 jongeren aanwezig op de clip worden er 1500 punten verdiend. De exacte opnamedatum verneem je binnenkort!
  5. Ga op de foto op onze Instagram-photobooth. Ga op de foto als Trudo of word zelf even een engel! Onze Photobooth kan je vanaf 15 augustus terugvinden aan de ingang van cultuurcentrum de Bogaard. Vanaf 6 september verhuist hij naar de Grote Markt. Gebruik bij je foto #trudofeesten2019! Per geplaatste foto op Instagram in combinatie met hashtag worden er 200 punten verdiend?

Onze beloningen?
Voorlopig blijven onze beloningen nog een verrassing! Neem dus zeker deel en verneem alles over de eerste beloning, wanneer de eerste opdracht volbracht is!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info